info

 

 

schoonmakers met emotie

De kwaliteit van uw schoonmaakbedrijf bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw bedrijf. Bij Van der Sluis Dienstverlening laten we graag zien dat we goede schoonmakers zijn. Dat wij dit doen met veel aandacht voor het milieu is een heldere zaak.

Een goed beheersbaar kwaliteit-meetsysteem zorgt voor waterdichte controle van deze uitspraak. Voor het schoonmaken van uw bedrijfsinterieur, glasbewassing en gevelonderhoud draaien wij onze hand niet om. Jarenlange ervaring op het gebied van kantoorcomplexen, fabrieken en instellingen voor de gezondheidszorg bezorgt ons een streepje voor.

Omdat schoonmaken mensenwerk is, selecteren wij onze medewerkers op professionaliteit en motivatie. Scholing en goede arbeidsomstandigheden zorgen ervoor dat het resultaat optimaal blijft.

Van der Sluis Dienstverlening heeft persoonlijk contact met haar klanten bovenaan de lijst staan. Uw opdracht wordt met betrokkenheid behandelt, de lijnen zijn kort en het overleg is effectief en helder.

Van der Sluis Dienstverlening is aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak Bedrijven (O.S.B.) Ook op het gebied van tarieven zijn wij duidelijk en helder. U weet op het financiële vlak precies waar u aan toe bent.

Als dienstverlener willen wij een naadloos verlengstuk van uw onderneming zijn.

Website copyright and all rights reserved.