Schoonmakers met emotie

Bij Van der Sluis laten we al ruim 25 jaar graag zien dat we goede, vakbekwame en milieubewuste schoonmakers zijn. Daarom staat ons personeel voorop! Want met de juiste schoonmaker op uw locatie kunt u zonder zorgen over een schone werkomgeving aan de slag! Schoonmaken is mensenwerk, daarom zorgen wij voor scholing en de juiste arbeidsomstandigheden. De schoonmaker gaat met het juiste gevoel voor kwaliteit en initiatief (soms wat eigenwijs) aan de slag. Zo behalen, en behouden, we het resultaat optimaal!
Van der Sluis stelt betrokkenheid met de klanten voorop. Door de betrokkenheid van onze regiomanagers en rayonleiders met bij u als opdrachtgever en de korte lijnen tussen hen en de schoonmakers, heeft u geen omkijken meer naar een schone werkomgeving.
Van der Sluis draagt ook met trots verschillende keurmerken, zoals het OSB-keurmerk, NEN-4400 en Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

 
 

Ons Werkgebied

Ons kantoor in Bleiswijk ligt centraal van onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij altijd in de buurt van onze klanten zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.


- Bleiswijk, Berkel, Bergschenhoek

- Rotterdam Hillegersberg, Schiebroek, Spaanse Polder, Overschie, Schiedam

- Rotterdam Charlois, Heijplaat, Waalhaven

- Delft, Pijnacker, Nootdorp

- Zoetermeer, Benthuizen, Rokkeveen

- Schiphol-Rijk, Schiphol ZO

- Amstelveen

- Amsterdam Westpoort, Zaandam

- Koudekerk a/d Rijn, Alphen a/d Rijn, Zwammerdam

- Waddinxveen, Gouda

- Utrecht Leidsche Rijn, Montfoort

- Zandvoort


Staat het werkgebied van uw opdracht er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kwalitatief

Door regelmatige controles van onze rayonmanagers, korte lijnen tussen klant, leiding en personeel en getrainde schoonmakers, kunnen we de gewenste kwaliteit waarborgen.

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken altijd na. Door doelbewust de taken te verdelen tussen onze teams, weet iedereen waar hij/zij aan toe is.

Milieubewust

Wij maken bewust de keuze voor milieuvriendelijke materialen en middelen. Ook trainen we onze teams op milieubewust afval scheiden.